Over ons

De adviseurs van ARDON Gevelrenovatie & Totaalonderhoud beschikken over jarenlange praktijkervaring, maar worden daarnaast constant bijgeschoold, zodat de theorie van bouwfysische processen en de kennis van nieuwe ontwikkelingen bijgehouden wordt.

Wat ooit begon als een gevelrenovatie bedrijf met een handvol enthousiaste medewerkers is in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet renovatie bedrijf met een gedegen kwaliteitscontrole systeem en goed opgeleid en ervaren personeel.


Vastgoed en Totaalonderhoud

ARDON Gevelrenovatie & Totaalonderhoud beschikt over vakkundig eigen personeel en onderaannemers die een jaren lang samenwerkingsverband hebben en zodanig op elkaar zijn ingespeeld dat overal de juiste oplossing voor wordt gevonden en past naast de oude vertrouwde restauratie technieken ook de modernste technieken toe. De capaciteit van het bedrijf is zodanig, dat het renoveren van complete stadswijken tot de mogelijkheden behoort, terwijl de organisatie zo is opgebouwd dat ook de uitvoering van een enkele verbouwing bij een particuliere klant de nodige aandacht krijgt.


Ook voor particulier (de individuele huiseigenaar) gevelonderhoud en gevelreiniging bent u bij ons op het juiste adres.


ARDON Gevelrenovatie & Totaalonderhoud is werkzaam in de hele randstad, maar ook Zeeland en Noord-Brabant behoren tot ons werkgebied. Wij hebben projecten uitgevoerd in alle grote steden in dit gebied, zoals Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Breda, Dordrecht, Goes en Tilburg.


Geveltechnieken: impregneren gevel, gevelwerken, gevels schoonmaken, gevelrestauratie, gevel zandstralen, gevel stralen, gevel schoonmaken, gevel restauratie, gevel renoveren, gevel impregneren, beton herstel.

Informatie aanvragenDirect naar Gevelrenovatie »

Meer informatie over gevelrenovatie lees verder »