Gedegen bouwtechnisch advies

ARDON Gevelrenovatie & Totaalonderhoud werkt voor planmatig onderhoud met meerjarenbegrotingen die gebaseerd zijn op een gedegen bouwtechnisch advies voor de buitenschil van onroerend goed. Meerjaren onderhoud werkt uiteindelijk kostenbesparend en maakt uw situatie overzichtelijk.


Woningcorporaties

ARDON Gevelrenovatie & Totaalonderhoud denkt vanuit uw beheer situatie. Eerst een omschreven projectplan en dan uitwerking van A tot Z. Communicatie naar uw huurders, snelle uitvoering van het traject en oplevering op tijd en binnen het begrotingsplan. Wij nemen uw zorg uit handen.

VvE beheerders

Wij kennen de problemen van bestuurders en onderkennen de noodzaak van meerjarenplannen. Advies met een open en duidelijke calculatie. Meedenken met bewoners, dat maakt uw en ons werk overzichtelijk en uw project beheersbaar.

Vastgoedinvesteerders

Ons uitgangspunt is meerjarig onderhoud gericht op rendementsverbetering. Het ontlasten en meedenken met de huurders tijdens de werkzaamheden is voor ons vanzelfsprekend. Ontzorgen, het juiste advies en meedenken in de onderhoudscyclus is de manier om voordeel in vastgoedbeheer te behalen en zekerheid over uw vastgoed portefeuille te hebben.

Bouwondernemingen

Groot of klein maakt geen verschil. Onze ervaring, kennis en kunde is voor elke opdracht de basis om perfect werk af te leveren. Ons specialisme in voegwerk, metselwerk, scheurreparaties, verankering van gevels, zijn probleemloos in de calculatie van elk aannemersproject te passen.

Monumentenzorg

ARDON Gevelrenovatie & Totaalonderhoud heeft hier een naam hoog te houden. Restauratie met behoud van alle originele kenmerken. Zorgen dat het authentieke karakter van een pand bewaard blijft. ARDON Gevelrenovatie heeft de expertise en ervaring om de kwaliteit die monumentenzorg vraagt te leveren.