Gevelreiniging

Het aanzicht van de gevel de buitenschil bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw. Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door weers- en milieu-invloeden te vervuilen, zodat het door de ontwerper beoogde aanzicht van de gevel sterk kan verslechteren.

Gevelreiniging voor en na


Reinigingstechnieken: steen voor steen alle aandacht.

Door een uitgekiende combinatie van vakkennis, praktijkervaring en een gecontroleerd kwaliteitssysteem is vastgoedonderhoud bij ARDON Gevelrenovatie in vertrouwde handen.

ARDON Gevelrenovatie heeft meer dan vijf en dertig jaar ervaring in gevelreiniging. In de loop van de tijd zijn er een aantal reinigingsmethoden ontwikkeld die minder belastend zijn voor het milieu, gevel en verwerker. Op het gebied van reiniging van minerale materialen, zoals baksteen, verblendsteen, beton en natuursteen heeft ARDON Gevelrenovatie de volgende systemen in het pakket:

  1. TORBO systeem
  2. ARDON STEAMWASH-systeem
  3. Technisch reinigen
  4. Overige reinigingssystemenMeer informatie?

ARDON Gevelrenovatie komt graag naar u toe voor een professionele gevelreiniging. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. We zijn actief in de gehele Randstad, Noord-Brabant en Zeeland.